Desktop version
Magyarország

GYIK

Hoe kan ik uw producten aankopen?
Als u doorklikt naar de productomschrijving staat daar een knop KOOP ON LINE. Dit is een link naar de webshop. Ook kunt u op de pagina Waar Te Koop, rechtboven op de Homepage klikken. Daar staan onze wederverkopers.

Hoeveel garantie krijg ik op mijn aankoop?
Dunavox geeft 2 jaar volledige garantie op al haar producten. Mocht zich een probleem voordoen kunt u contact opnemen met ons service nummer: 035-5336578

Mijn bestelling ontvangen, en nu?
Pak het product geheel uit en verwijder het plastic, piepschuim en de gebruikshandleiding. Plaats het product vervolgens waterpas op de plek waar deze moet komen. Indien het een compressor betreft dient u 48 uur te wachten alvorens hem aan te zetten. Een thermo electrische wijnkoeler kunt u wel direct aanzetten. Stel de gewenste temperatuur in en plaats een dag later de wijnflessen in uw wijnkoeler.

Waar op te letten als ik een compressor wijnkast koop?
Net als een gewone koelkast dient u een compressor wijnkast nooit verder te kantelen als in een hoek van 45 graden.Tevens niet verplaatsen als hij aanstaat, en minimaal 24 uur tot rust laten komen (niet bewegen/aanzetten) alvorens u hem in gebruik neemt.

Wat is het telefoonnummer van de Klantenservice?
035-5336578

Kan ik het zelf ergens ophalen?
Indien u op afspraak uw product wilt afhalen dan kan dat. Bij uw bestelling wordt u gevraagd of u het product wilt laten verzenden of dat u het product wenst op te halen. Wij nemen spoedig contact met u op nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, om dit met u af te stemmen.

Hoe ga ik om met een Thermo Wijnkoeler?
Voordeel van thermo-electrische wijnkoelers is dat u ze altijd meteen kunt aanzetten na vervoer of verplaatsing. Handig op evenementen en vakantie. Maar ook heel gemkakkelijk in huis. Zet deze echter nooit op een verwarmde vloer of op andere warmtebronnen zoals een koelkast of vriezer. Dit veroorzaakt een onjuiste werking van de wijnkoeler.

Hoe lang bestaad Dunavox al?
Dunavox bestaat vanaf 2006 in Europa, en is sinds 2010 in Nederland op de markt. Dunavox is het snelst groeiende merk in Europa op het gebied van wijnkoeling.

Inbouwen kan dat ook?
Enkele modellen zijn in te bouwen, lees hiervoor goed de details behorende bij uw productkeuzen. Vraag ons om de mogelijkheden voor inbouw.

Ha nem találta meg a választ, lépjen kapcsolatba velünk!